Toyota Oradea Vest

 

Noua generatie Toyota C-HR

Descopera noul Toyota C-HR

De la agilitate la stabilitate, noul Toyota C-HR a fost regandit pentru a-ti asigura o experienta de condus mai relaxanta. Datorita folosirii celei mai recente tehnologii Toyota Hybrid, te poti bucura de calatorii silentioase si eficiente, dar si mai prietenoase cu mediul. De asemenea, poti alege intre cele doua versiuni ale sistemului de propulsie Toyota Hybrid: 1.8 litri cu 140 CP sau 2.0 litri cu 197 CP.

Confort absolut in habitaclu

C-HR 3

Odata ce te urci la volanul masinii vei fi intampinat de materialele premium si multitudinea de functii inteligente, menite sa transforme calatoriile mai lungi in experiente relaxante. Noul Toyota C-HR este dotat cu iluminare ambientala multicolora, disponibila in 14 teme prestabilite, precum si o tava de incarcare wireless a smartphone-ului.

Mereu in siguranta

800x600 C-HR 2

Noul Toyota C-HR are grija de tine si familia ta, monitorizand constant imprejurimile masinii si trimitand alerte cu privire la riscurile potentiale, fiind dotat cu T-mate.

Functii inteligente

c-hr NOU 4

Echipata cu un cockpit digital pentru care poti seta culoarea si tema preferata, noul Toyota C-HR a fost gandit pentru a face experienta de la volan mai intuitiva si placuta. Atsfel, aceasta adapteaza automat pozitia preferata a scaunului soferului si setarile digitale din habitaclu.

Cere oferta pentru noul Toyota C-HR